Pull-up-systemen

Toont1-20 van 20 producten

Pull-upsystemen

Pull-upstangen zijn echte game-changers op het gebied van kracht- en functionele training. Onze pull-upstangen zijn ontworpen voor ongekende prestaties, kwaliteit en oneindig veel mogelijkheden zodat jij tijdens iedere training alles uit jezelf kunt halen.


Verschillende soorten pull-upstangen

Ontdek het breed scala aan pull-upstangen van Rogue die zijn gemaakt voor welke soort training dan ook.

Pull-upstangen voor aan een wand of plafond: Deze pull-upstangen zijn gemaakt voor maximale stabiliteit en duurzaamheid. Door ze zorgvuldig te monteren aan een wand of plafond, creëer je een stevig platform waarmee je verschillende oefeningen kunt doen, zoals pull-ups, muscle-ups en leg raises. Doordat deze stangen zijn ontworpen om zo min mogelijk plek in te nemen, zijn dit soort stangen perfect voor thuisgyms of plaatsen met beperkte ruimte. Hierdoor ontstaan er oneindig veel mogelijkheden voor kracht- en functionele trainingen.

Pull-Up Stations en Racks: Er zijn verschillende opties beschikbaar voor pull-upstangen voor in een rack. Als je dezelfde feel van onze halterstangen wilt, ga dan voor een pull-upstang voorzien van onze iconische getextureerde poedercoating of karteling. Kies onze Socket Pull-Up Curl Bars voor als je graag eens iets anders wilt. Deze hebben weliswaar hetzelfde ontwerp hebben als onze curlstangen, maar zijn gemonteerd aan een rack of squat stand. Ben je juist op zoek naar een old school feel, dan zijn onze Speal Pull-Bars en Stainless Socket Pull-Up Bars zonder coating de perfecte match voor jou.

Flying Pull-Up Bars and Multi-Grip Bars: Deviating from your standard pull-ups and chin-ups, our Flying Pull-Up and Multi-Grip Bars add variety to any training program, allowing you to train pull-ups explosively or with different grips and hand placement.


Populaire oefeningen met pull-upstangen

Probeer van allerlei soorten oefeningen uit met je pull-upstang, zoals:

Pull-ups: Pak de stang vast met een overhandse greep, zodat je handpalmen van jou af zijn gericht. Trek jezelf daarna omhoog totdat je kin boven de stang uitkomt.

Chin-ups: Pak de stang vast met een onderhandse greep, zodat je handpalmen naar jou toe zijn gericht. Trek jezelf daarna omhoog totdat je kin boven de stang uitkomt.

Muscle-ups: Begin met een pull-up en doe daarna direct een dip, waarbij je jezelf in één vloeiende beweging omhoog duwt zodat je bovenlichaam boven de stang uitkomt.

Leg raises: Ga aan de stang hangen en beweeg beide benen tegelijkertijd omhoog richting je borst. Zo train je je rug- en buikspieren.


De juiste pull-upstang kiezen

Het is belangrijk om de juiste pull-upstang voor jezelf te kiezen, aangezien je zo optimaal kunt trainen. Houd bij het kiezen rekening met verschillende punten, zoals de maximale belasting, wat je nodig hebt om de stang in elkaar te zetten en of je genoeg ruimte hebt. Waar je in ieder geval niet aan hoeft te twijfelen tijdens het kiezen, is de kwaliteit van Rogue-producten. Al onze pull-upstangen zijn gemaakt om lang mee te kunnen gaan, zodat je altijd op de stang kunt vertrouwen tijdens je krachttrainingen.

Veelgestelde vragen: