Banken

Toont1-13 van 13 producten

Rogue halterbanken

Ontdek een breed scala aan hoogwaardige halterbanken, allemaal gemaakt in de VS en ontworpen om je krachttrainingsprestaties te verbeteren. Of je nu een powerlifter bent, een echte fitnessliefhebber of iemand die een thuisgym wil opzetten, het is cruciaal de perfecte halterbank te vinden om veilig je krachtdoelen te bereiken en nieuwe PR's te vestigen.


Verschillende typen halterbanken

Platte bank: Onze Rogue Flat Utility Benches vallen op door hun robuuste stalen constructie, die stabiliteit en duurzaamheid biedt voor intensieve trainingen. Met een draagvermogen van meer dan 1000 lb, hoogwaardig ontwikkeld polyurethaanschuim, eventueel getextureerde pads en een stevig ontwerp, zijn deze banken perfect voor verschillende oefeningen zoals bankdrukken, dumbbell fly's en talloze extra bewegingen.

Verstelbare bank: Onze verstelbare banken bieden veelzijdigheid, waardoor je verschillende spiergroepen kunt trainen door de hoek van de bank te verstellen. Of je nu een schuin bankdrukt of zittend schouderdrukt, deze banken bieden de flexibiliteit die je nodig hebt voor een effectieve training.

Rogue Westside Bench: De Rogue Westside Bench is gemodelleerd naar de beroemde Westside Barbell powerlifting-sportschool in Ohio en is ideaal voor top powerlifters. Dankzij de stevige constructie en geïntegreerde veiligheidssystemen is het een favoriet onder krachtsporters die hun grenzen willen verleggen.


Algemene oefeningen met halterbanken

Halterbanken zijn essentieel voor verschillende oefeningen, waaronder:

Bankdrukken: Train je borst, schouders en triceps met klassiek vlak of schuin bankdrukken.

Dumbbell Fly's: Isoleer en versterk je borst met dumbbell fly's, waarbij je de halterbank als ondersteuning gebruikt voor de juiste vorm.

Dumbbell Pullover: Gebruik je borst, rug en triceps bij deze bodybuildbeweging van je core.

Zittend schouderdrukken: Train je schouders en triceps met zittend schouderdrukken.

Core- en extra bewegingen: Een halterbank is een fundamenteel apparaat voor verschillende krachtbewegingen.


De juiste halterbank kiezen

Wanneer je een halterbank uitkiest, houd dan rekening met factoren zoals stabiliteit, verstelbaarheid, gewichtscapaciteit, veiligheid, type en breedte van het kussen, en specifieke kenmerken die aansluiten bij je krachttrainingsroutine. Ons assortiment banken is gericht op verschillende behoeften en voorkeuren, zodat je zeker weet dat je de bank vindt die precies is wat je nodig hebt.

Bij Rogue zijn we er trots op dat we de beste halterbanken in hun klasse produceren die je training effectiever maken. Ontdek ons volledige aanbod en til je krachttraining naar nieuwe hoogten.