Halterschijven

Toont1-19 van 19 producten

Geen resultaten

Halterschijven

Bij krachttraining en gewichtheffen zijn halterschijven essentiële hulpmiddelen om weerstand toe te voegen voor meer kracht- en spierontwikkeling. Bij Rogue geven we prioriteit aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze schijven, zodat ze jou op betrouwbare wijze helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen.


Verschillende typen halterschijven

Bekijk het gevarieerde assortiment halterschijven dat beschikbaar is bij Rogue. Elke halterschijf is ontworpen om te voorzien in jouw specifieke trainingsbehoeften:

Bumperschijven: Ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van bumperschijven, die bekend staan om hun duurzaamheid en maximale starheid. Onze bumperschijven zijn perfect voor CrossFit, functionele fitness, HIIT en intense gewichthefsessies. Ze bieden superieure prestaties en zijn beschikbaar in verschillende typen, waaronder HG, Echo en wedstrijdschijven.

Stalen schijven: Ervaar het klassieke geluid van stalen schijven, een traditionele keuze voor gewichtheffen. Met hun slanke ontwerp en uitzonderlijke duurzaamheid maken onze stalen schijven het mogelijk om maximaal gewicht aan te brengen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende typen, zoals olympische en gekalibreerde schijven.

Wedstrijdschijven: Verbeter je prestaties met onze wedstrijdschijven, die uiterst nauwkeurig zijn ontworpen voor gewichtheffen op wedstrijdniveau. Deze schijven zijn voorzien van een kleurcodering voor hun gewicht en verchroomde schijfinzetstukken. Ze bieden precisie en betrouwbaarheid voor wie wil deelnemen aan wedstrijden of alleen het allerbeste wil voor zijn of haar thuistrainingsruimte of sportschool.


Oefeningen met halterschijven

In tegenstelling tot wat hun naam impliceert, zijn halterschijven geschikt voor gebruik zonder halter, voor talloze oefeningen gericht op verschillende spiergroepen:

Oefeningen voor het onderlichaam: Vergroot de kracht van je onderlichaam met lunges en squats door halterschijven te gebruiken voor extra weerstand en balans.

Oefeningen voor het bovenlichaam: Versterk je bovenlichaam met oefeningen zoals schijfdrukken en bovenhoofdse tricepsextensies, waarbij je de veelzijdigheid van halterschijven gebruikt voor gerichte spieractivering.

Oefeningen voor de core: Activeer je core met dynamische oefeningen zoals Russian twists en crunches met gewichten, waarbij de schijven extra weerstand en intensiteit bieden.


De verschillende materialen van halterschijven

Duik in de verschillende materialen die worden gebruikt voor het maken van halterschijven, die elk unieke voordelen en functionaliteiten bieden:

Rubberen schijven: Rubberen schijven staan bekend om hun duurzaamheid en schokdemping. Ze zijn ideaal voor trainingen waarbij je jouw halterstang mogelijk laat vallen, zoals olympisch gewichtheffen, CrossFit en functionele fitness.

Stalen en gietijzeren schijven: Stalen schijven hebben een klassiek ontwerp en staan bekend om hun duurzaamheid. Ze bieden een traditionele gewichthefervaring met hun kenmerkende geluid en betrouwbare prestaties.

Schijven met rubbercoating: Voor wie op zoek is naar een klassiek gevoel met een modern uiterlijk bieden onze schijven met urethaancoating het beste van beide werelden. Ze zijn ideaal voor wie een gestroomlijnd uiterlijk zoekt voor zijn of haar thuistrainingsruimte of sportschool.

Veelgestelde vragen: