Ter ere van twee gevallen Navy SEAL's

Een deel van de opbrengst van de verkoop van de Castro-bar zal worden geschonken aan de gezinnen van de volgende twee gevallen Navy SEAL's.Loading

LT. Mike McGreevy

Lt. Mike McGreevy is geboren in 1975 en had een gelukkige jeugd, maar begon pas op de middelbare school te ontdekken wat zijn dromen en doelen waren. Dit zou hem uiteindelijk op het pad brengen om de buitengewone persoon te worden waarnaar hij elke dag streefde. Zij vastbeslotenheid en toewijding aan de Naval Academy en daarna de US Navy SEAL's zouden zijn persoonlijkheid in grote mate vormen.

Bij zijn eerste poging om na het afstuderen aan de Naval Academy een US Navy SEAL te worden, slaagde hij er niet in om een plek te verdienen om deel te nemen aan de SEAL-training, BUD/S, na zijn afstuderen. Mike ging echter niet bij de pakken neerzitten. Hij diende twee jaar op een doklandingsschip (LSD), de USS Oak Hill, alvorens een overplaatsing aan te vragen om eindelijk zijn doel te bereiken om een SEAL te worden. Zoals veel heroïsche verhalen ons leren, kan falen leiden tot grootse prestaties. Dit gold ook voor het levensverhaal van Mike: tijdens zijn tweede poging om te worden aangenomen bij BUD/S werd hij niet alleen aangenomen, maar ook benoemd tot Honor Man van zijn klas, wat het begin vormde van zijn loopbaan bij SEAL-teams 4, 8 en 10.

Mike McGreevy was gewoonweg een uitzonderlijk mens: bescheiden, eerzaam en subtiel trots. Hij streefde tijdens zijn leven voortdurend ernaar om een beter mens te zijn, terwijl hij met volle teugen genoot van elke dag, hoe uitdagend of gewoon deze ook was. Of hij nu missies plande als SEAL, een vriend of buur een helpende hand bood of genoot van zijn tijd als echtgenoot en vader, Mike deed alles met overtuiging, plezier en een kalme integriteit. Door zijn vermogen om het grotere plaatje te zien kon hij oprecht zijn eigen behoeften aan de kant zetten en zijn medemens helpen. Hij diende als US Navy SEAL om Molly en mij, maar ook zijn familie en vrienden, te beschermen tegen de wreedheden waarmee wij in onze dagelijkse realiteit niet te maken krijgen. Hij wilde zorgen dat niemand die hij kende bang hoefde te zijn om te worden aangevallen in eigen land.

Terwijl ons leven verder gaat zonder Mike, volgen we zijn voorbeeld om

"Do Justice, Walk Humbly, and Love Greatly."


Loading

Thomas J Valentine Memorial Fund