Rogue DB25-10 Loadable Dumbbell - Stainless

★★★★★
★★★★★
5
1 Overzicht
Gemaakt in de VS

Rogue DB25-10 Loadable Dumbbell - Stainless

★★★★★
★★★★★
5
1 Overzicht
Gemaakt in de VS
Wordt verzonden vanuit de VS
Wordt binnen 7-10 werkdagen verzonden
Rogue DB25-10 Loadable Dumbbell - (Stainless Shaft / Black Sleeve)
€ 235,95
Rogue DB25-10 Loadable Dumbbell - (Stainless Shaft / Black Sleeve) w/ OSO Collars
€ 298,87
Productbeschrijving

De DB25-10 is een alternatief voor onze standaard DB-10 en DB-15 Loadable Dumbbells. Het ontwerp heeft meer gemeen met de Rogue Bella Bar dan de Ohio Bar, en wordt gekenmerkt door een handgreep met een kleinere diameter (25 mm vergeleken met 28.5 mm), een kleinere afstand tussen de schijfopnamen (5" vergeleken met 5.5") en een ander kartelpatroon. De schijfopnamen van dit model zijn uitgevoerd in helder zink en de schacht heeft een opvallende zwarte e-coating die bekendstaat om de uitstekende hechting, gelijkmatige dekking en duurzaamheid.

Meer lezen

Rogue DB25-10 Loadable Dumbbell - Stainless
Compatibel met standaard olympische schijven en onze Rogue Dumbbell Bumpers

Deze variant van de Rogue DB25-10 Loadable Dumbbell heeft een roestvrijstalen schacht en dezelfde schijfopnamen met gepatenteerde matzwarte afwerking die we voor het eerst hebben toegepast op onze Ohio Bar 2.0S. Bij deze geavanceerde afwerking wordt het stalen oppervlak machinaal bewerkt in plaats van het te coaten, waardoor de schijfopnamen aanzienlijk langer bestand zijn tegen corrosie en kleurvervaging.

De roestvrijstalen DB25-10 is gemaakt in de VS en bestaat uit een handgreep met een diameter van 25 mm, bronzen bussen en borgringen - allemaal gebaseerd op het ontwerp van de Rogue Bella Bar. De sluitingen zijn 5" uit elkaar geplaatst en het originele kartelpatroon van Rogue zorgt voor een stevige grip die aangenaam aanvoelt.

Net als onze andere Loadable Dumbbells is dit model per stuk verkrijgbaar. De DB25 biedt sportschoolbezitters een aanpasbaar, ruimtebesparend alternatief voor een complete set traditionele dumbbells. Deze uitvoering heeft een opnamelengte van 4" en is compatibel met alle standaard olympische schijven, zodat gebruikers hun trainingsgewicht precies kunnen aanpassen.

Let op: De DB25-10 Loadable Dumbbell weegt zonder schijven 9,2 lbs, maar in combinatie met een set Rogue OSO Collars (die je in het bestelmenu kunt selecteren als optionele add-on) komt de dumbbell op een gewicht van 10 lbs.

Bekijk ook:
DB25-10 Loadable Dumbbell - Schacht met e-coating/schijfopnamen in helder zink (25mm)
Standard DB-10 en DB-15 Loadable Dumbbells (28.5mm)

Octrooi aangevraagd

Productspecificaties

Specificaties:

 • Per stuk verkrijgbaar, NIET per paar
 • Amerikaans kwaliteitsproduct
 • Gekartelde handgreep met diameter van 25 mm
 • Schacht: roestvrij staal
 • Schijfopnamen: gepatenteerde matzwarte afwerking
 • Totale lengte: 14.5"
 • Lengte schijfopnamen: 4"
 • Ruimte tussen sluitingen: 5"
 • Geschikt voor standaard Olympische schijven en/of Rogue Dumbbell Bumper Plates
 • Gewicht: 9.2 lbs (zonder sluitingen)/10 lbs (met OSO-sluitingen)
 • Ontwerp met bronzen bussen en borgringen
 • Laadvermogen: > 100 LBS
 • Met Rogue-doppen
 • Verkrijgbaar als pakket met set OSO-klemmen van Rogue
Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.

Product Specifications: Rogue DB25-10 Loadable Dumbbell - Stainless
Product Specifications: Rogue DB25-10 Loadable Dumbbell - Stainless

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
GarantieLevenslange garantie*
Gemaakt in de VSJa
Andere kenmerkenGewicht met klemmen: 10LB
Lengte schijfopname4"
Lengte14.5"
Greepbreedte / binnenmaat5"
Diameter25MM
Type halterstangHalterstangen voor Vrouwen
Geschikt voorSpecialistisch
Bussen/lagersBussen
GewichtDB25-10 - 9.2LB
KarteltypeMulti
Coating schachtGeen - Roestvrij staal
Coating uiteindenGepatenteerd matzwart

Loadable Design
1

Belaadbaar

De DB25-10 is een soort kruising tussen een halterstang en een dumbbell. Dit model heeft een schijfopnamelengte van 4", waardoor sporters gemakkelijk het gewicht van een enkele dumbbell kunnen aanpassen door gebruik te maken van dezelfde standaard olympische schijven die ze op een halterstang zouden plaatsen (je kunt ook onze gespecialiseerde Dumbbell Bumpers kopen, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn). Dit maakt deze belaadbare dumbbell bij uitstek geschikt voor grotere fitnesszalen, waar verschillende sporters de dumbbell snel kunnen aanpassen aan hun eigen behoeften, of voor een kleine thuisgym, waar geen ruimte is om een volledige set traditionele dumbbells op te bergen.

Built to the Same Specs as the Rogue Bella Bar
2

Gemaakt volgens dezelfde specificaties als de Rogue Bella Bar

De DB25-10 wordt vervaardigd in Columbus in de staat Ohio en is gebouwd als een miniatuurversie van onze Bella Bar voor dames, met een roestvrijstalen schacht met een diameter van 25 mm. De machinaal bewerkte schijfopnamen bestaan uit één stuk en hebben een matzwarte afwerking, bronzen bussen en borgringen. Het originele, precies aangebrachte kartelpatroon zorgt voor een stevige, maar niet-schurende grip.

Proprietary Sleeve Finish
3

Schijfopnamen met gepatenteerde afwerking

Voor de schijfopnamen van de roestvrijstalen DB25-10 wordt een nieuw gepatenteerd afwerkingsproces gebruikt, waarbij het stalen oppervlak een machinale bewerking krijgt in plaats van een coating. Hierdoor wordt de corrosieweerstand, slagvastheid en slijtvastheid van de schijfopnamen aanzienlijk vergroot. Bovendien is de kleur onder het stalen oppervlak aangebracht. Daarom behouden deze schijfopnamen na langdurig gebruik hun fraaie matzwarte look, in tegenstelling tot schijfopnamen die zijn behandeld met een oppervlaktecoating.

Combine with Our Dumbbell Bumpers
4

Perfect voor onze Dumbbell Bumpers

Onze Loadable Dumbbells zijn compatibel met alle standaard olympische schijven, maar speciaal voor deze dumbbells hebben we ook een unieke, nieuwe, cilindervormige bumper ontworpen – de Rogue Dumbbell Bumper. Deze compacte schijven met een universele diameter van 230 mm zorgen voor een betere centrale gewichtsverdeling, waardoor deze dumbbell meer het uiterlijk en gevoel heeft van een traditionele dumbbell.

Optional Rogue OSO Collars
5

Optionele OSO-klemmen van Rogue

Je kunt tegen een meerprijs een exclusieve set Rogue OSO Collars aan je bestelling toevoegen. Deze opvallende, Amerikaanse halterstangsluitingen zijn gemaakt van aluminium van luchtvaartkwaliteit en hebben aan de binnenkant een laagje rubber, om te voorkomen dat de schijfopnamen van de dumbbell beschadigd raken. Ze zijn verkrijgbaar in de kleur grijs, met daarop in witte letters het Rogue-logo. In combinatie met de Rogue OSO-sluitingen is het gewicht van de DB25-10: 10 LBS

Aanbevolen producten

reviews

1 - 1 van 1 reviews
tgtg
OH
★★★★★
★★★★★
Jul 2022
Great loadable dumbbell
Got a pair of these. With 1 x 10 lb bumper and 2 additional 10 lb Rogue USA Olympic change plates and the Rogue USA collars on each side, you can easily fit 60lbs of plates on the 10 lb handle. Pretty sure you can fit an additional 5 lb Rogue USA Olympic change plate, but they were out of stock so I couldn’t order any. This lets you go all the way to 70 lbs and probably up to 80 on this dumbbell. Better than the regular DB-10. Other combos of plates might work as well, but the 10 lb bumper sits over the end of the collar, while the 10 lb USA plates seem thinner than other plates except for the calibrated ones.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
#RYOUROGUETag je foto's op Instagram en Twitter met #RYOUROGUE... dan word jij misschien opgenomen in onze galerijBekijk volledige galerij