Rogue Kettlebell - E Coat

★★★★★
★★★★★
4.8
632 reviews
Gemaakt in de VS

Rogue Kettlebell - E Coat

★★★★★
★★★★★
4.8
632 reviews
Gemaakt in de VS
Hundo Pricing
KB-9LB (4KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 36,30
KB-13LB (6KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 42,35
KB-18LB (8KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 48,40
KB-26LB (12KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 54,45
KB-35LB (16KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 72,60
KB-40LB (18KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 78,65
KB-44LB (20KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 84,70
KB-53LB (24KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 94,38
KB-62LB (28KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 108,90
KB-70LB (32KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 121,00
KB-80LB (36KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 133,10
KB-88LB (40KG) Rogue Kettlebell - E Coat
€ 151,25
Pond verwijderd van HundoPrijs
500LB
Totaalprijs:
€ 0,00

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
KleurZwart
Gemaakt in de VSJa
Gewicht9LB tot 88LB
LengteAfhankelijk van gewicht
BreedteAfhankelijk van gewicht
HoogteAfhankelijk van gewicht
Andere kenmerkenZwarte e-coating
Diameter handvat9 LB-18 LB : 1,2"
26 LB : 1,4"
35 LB-88 LB : 1,5"
Productbeschrijving

Deze Rogue Kettlebells van nodulair gietijzer zijn gegoten door Cadillac Casting Inc. in het noorden van Michigan. Dit is onze nieuwe, exclusieve, in de Verenigde Staten vervaardigde serie kettlebells met een zwarte e-coating. Op dit moment zijn ze beschikbaar in 12 verschillende gewichten, van 9 lb tot 88 lb. Aan één zijde wordt het gewicht in reliëf aangegeven (in lb en kg) en aan de andere zijde staat het logo van Rogue.

Meer lezen

Rogue Kettlebell - E Coat

Deze Rogue Kettlebells van nodulair gietijzer zijn gegoten door Cadillac Casting Inc. in het noorden van Michigan. Dit is onze nieuwe, exclusieve, in de Verenigde Staten vervaardigde serie kettlebells met een zwarte e-coating. Op dit moment zijn ze beschikbaar in 12 verschillende gewichten, van 9 lb tot 88 lb. Aan één zijde wordt het gewicht in reliëf aangegeven (in lb en kg) en aan de andere zijde staat het logo van Rogue.

Unieke kenmerken van de nieuwe Rogue Kettlebells:

MateriaalNodulair gietijzer
Aanzienlijk duurzamer dan traditioneel grijs gietijzer, extra roestbestendig en met een hogere treksterkte en rekgrens.
AfwerkingE-Coat
Onze e-coating staat bekend om de uitstekende hechting, gelijkmatige bedekking en stevigheid. We brengen een dunne, duurzame laag aan waardoor je de textuur van het ijzer goed kunt voelen, maar de kettlebell toch gemakkelijk schoon te maken is.
Glans~22 GE
Deze kettlebells glanzen meer (ongeveer 22 glanseenheden (GE), ofwel halfglans) dan onze kettlebells met poedercoating (0.5 tot 1.5 GE, ofwel laagglans).
Loading

Zoals je in de tabel ziet, zijn deze kettlebells sterker en duurzamer omdat ze door Cadillac in één stuk worden gegoten met nodulair gietijzer, in plaats van met traditioneel grijs gietijzer. De e-coating staat bekend om de uitstekende hechting en roestbestendigheid, en wordt elektrisch aangebracht. Hierdoor ontstaat een veel dunnere laag dan bij een traditionele poedercoating, waardoor je de textuur van het ijzer goed kunt voelen door de hoogwaardige afwerking heen. De met een machine afgevlakte onderkant maakt de kettlebell eenvoudig op te bergen zonder dat hij omvalt. De diameter van het handvat is 1.2” tot 1.5”, afhankelijk van het gewicht.

We hebben voor de ontwikkeling van deze serie met veel plezier samengewerkt met het team van Cadillac Casting, een particuliere metaalgieterij in het Midden-Westen van de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft bijna 100 jaar ervaring op het gebied van metaalgieten en staat bekend om de uitstekende kwaliteit die het levert.

Opmerking: *Als gevolg van het gietproces kunnen gegoten producten kleine verschillen vertonen in de afwerking.

Productspecificaties

Specificaties

  • Gemaakt in de VS
  • Gegoten door Cadillac Casting, Inc.(Cadillac, Michigan, Verenigde Staten)
  • Gemaakt van nodulair gietijzer
  • Beschikbare gewichten: 9 lb tot 88 lb
  • Afmetingen: afhankelijk van het gewicht
  • Afwerking: zwarte e-coating, halfglans
  • Diameter van handvat: 1.2" (9 lb - 18 lb), 1.4" (26 lb), 1.5” (35 lb - 88 lb)
  • Afgevlakte onderkant voor eenvoudig en zonder gewiebel opbergen
  • Gewicht en Rogue-logo in reliëf
Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.


Belangrijkste kenmerken van de Rogue Kettlebell - E-Coat

MADE IN THE USA - CAST IN CADILLAC
1

Gemaakt in de Verenigde Staten - Gegoten in Cadillac

De stad Cadillac in Michigan heeft een lange en bekende geschiedenis op het gebied van fabricage. Cadillac Casting, Inc. is daar sinds de jaren 1920 een belangrijke speler in geweest door een breed scala aan complexe, veiligheidsgerelateerde onderdelen voor de auto-industrie te ontwerpen en vervaardigen. Deze hoog aangeschreven particuliere metaalgieterij heeft 400 vakkundige mensen in dienst en had alles in huis om zelf de tooling voor onze kettlebells te fabriceren.

DUCTILE IRON
2

Nodulair gietijzer

Alle Rogue-kettlebells met e-coating worden gegoten van nodulair gietijzer, ongeacht hun gewicht. Dit gietijzer bevat sterke grafietnodules die het aanzienlijk steviger maken dan traditioneel grijs gietijzer. Nodulair gietijzer wordt vaak gebruikt om auto-onderdelen, wielen, versnellingsbakken en machineframes te maken. Dankzij de enorme treksterkte, rekgrens en roestbestendigheid is dit het ideale materiaal voor een duurzame kettlebell waar je jarenlang plezier van hebt.

E-COAT FINISH
3

E-COATING

Deze elektrisch aangebrachte verflaag is oorspronkelijk ontwikkeld voor de auto-industrie vanwege de uitstekende hechting, gelijkmatige bedekking en roestbestendigheid. Doordat de verf nat wordt aangebracht, ontstaat er een dunnere laag dan bij een poedercoating. Dit zorgt ervoor dat de kettlebells glad worden, maar je toch de textuur van het ijzer goed kunt voelen. Ondanks dat magnesiumpoeder er goed op blijft zitten, kun je deze kettlebells eenvoudiger schoonmaken dan de versies met een poedercoating.

GLOSS & BRANDING
4

Glans en logo

Dankzij de E-Coat-afwerking hebben deze Rogue Kettlebells een halfglanzend uiterlijk en een glansgraad van ca. 22 GU (glanseenheden), die tussen 0,5 en 1,5 GU liggen. De zwarte glans/glans van de afwerking wordt in het ontwerp aangevuld met ingeslagen letters/nummering voor de gewichtsaanduidingen (zowel LB als KG) aan de ene kant van de bel, en Rogue-branding aan de andere kant.

WIDE SELECTION
5

Uitgebreid aanbod

Of je nu een setje kettlebells aanschaft voor je mancave in de garage of een volledige sportschool wilt uitrusten, je vindt wat je zoekt dankzij het uitgebreide aanbod in deze serie Rogue E-Coat Kettlebells. De lichtste kettlebells voor beginners beginnen bij 9 lb/4 kg) en de zwaarste zijn maar liefst 88 lb/40 kg. De diameter van de handvatten variëren van 1.2” tot  1.5” (zie hierbeneden).Let op: het daadwerkelijke gewicht van elke kettlebell is gebaseerd op het gewicht in kilo's. De 35LB E-Coat Kettlebell is bijvoorbeeld zo gemaakt dat hij precies 16 kg, met een maximale afwijking van +3% tot 0%.
 Diameter van handvatten van de Rogue E-Coat Kettlebell:
9 lb - 18 lb: 1.2"
26 lb: 1.4"
35 lb - 88 lb: 1.5"

Approved for ACFT
6

Goedgekeurd voor de ACFT

De 40LB Rogue Kettlebell is officieel goedgekeurd voor gebruik tijdens de Amerikaanse Army Combat Fitness Test, een fitheidstest met 6 onderdelen die de vorige fysieke test met 3 onderdelen heeft vervangen in 2020. De slopende nieuwe ACFT is hetzelfde voor alle geslachten en leeftijdsgroepen, en omvat een deadlift, een staande power trow, push-ups met de handen van de grond, sprinten/slepen/dragen, een leg tuck en 2 mijl hardlopen.

Aanbevolen producten

reviews

1 - 8 van 632 reviews
didj
liège, belgium
★★★★★
★★★★★
1 week ago
small aesthetic defect
Perfect, no magnability problem, just the aesthetic defect problem.
Ja, ik beveel dit product aan
Default handle
Nuttig?
Ja · 0
Nee · 0

Reactie van Rogue Fitness:

Yesterday
Thank you for raising this to our attention, and we're sorry for the issue with your kettlebell. We have reached out to make this right.
alcyon
Orange County, CA
★★★★★
★★★★★
1 week ago
Questionable Quality Control
I have a growing set of these kettlebells and have been gradually adding more sizes over time. Recently picked up both a 44 and 53 lb, and the coating is quite a bit rougher than in the past. Almost sandpaper like. Equally disappointing was there are areas under the handle which are missing paint, as well as spots that look like they were haphazardly patched to cover up manufacturing defects. The kettlebells are expensive relative to other brands and also cost quite a bit to ship. For the price I expect better quality out of the box.
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com

Reactie van Rogue Fitness:

5 days ago
Thank you for bringing this to our attention and we're sorry if these arrived with any quality issues. We have reached out to offer our assistance in getting this resolved.
Bobbie bent over rows
★★★★★
★★★★★
2 weeks ago
ROGUE quality armarment! Fire away!!
Great kettlebells. Excellent finish and durability. Should be good for years of physical punishment and body training old school full body workouts. Good job ROGUE! Keep them coming! Jack Lalane and Joe Weider would have loved lifting and twisting with these cannonballs!!
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
WeberE
Europe
★★★★★
★★★★★
April 17
Came with bruises
The Kettlebell itself seems to be of good quality (no complaints there) but came with "bruises" product of carelessness in shipping. The box was worn out (almost destroyed), and the styrofoam was disintegrated.
Ja, ik beveel dit product aan
Nuttig?
Ja · 21
Nee · 1

Reactie van Rogue Fitness:

4 weeks ago
We're sorry to hear how this arrived to you! The team will reach out to take a look and offer our assistance.
JB99
★★★★★
★★★★★
April 16
Awesome
By far my favorite KBs. Very high quality, made in USA, little bit of texture, not too much. Handle is the perfect size, not like some KBs with crazy thick handles. Perfect.
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
SThom
Oregon
★★★★★
★★★★★
April 7
Not very smooth finish, fairly rough
This is my 3rd e-coat kettlebell and 2nd of this weight. Not sure if this was from a bad batch or if quality control missed it but the finish is not nearly as smooth as my other bells, and is actually kind of rough. Pretty disappointing, especially at this price point
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com

Reactie van Rogue Fitness:

April 12
Thanks for raising this to our attention! Our team has reached out to evaluate your kettlebell.
Vitu
Ohio
★★★★★
★★★★★
April 3
Weight is consistent
Purchased two 12kg. They were identical in weight, no variance. Lifetime investment. Made in USA!
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Hernando O
★★★★★
★★★★★
April 2
Kettlebell Review
Solid workout tool, I love it. Have never used a kettlebeel before but have heard great things. Glad I made the investment.
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
#RYOUROGUETag je foto's op Instagram en Twitter met #RYOUROGUE... dan word jij misschien opgenomen in onze galerijBekijk volledige galerij