Rogue Manta Ray Adjustable Bench

★★★★★
★★★★★
4.9
35 reviews
Gemaakt in de VS
Rogue Manta Ray Adjustable Bench

Rogue Manta Ray Adjustable Bench

★★★★★
★★★★★
4.9
35 reviews
Gemaakt in de VS
€ 1.216,05
Excl. btw
€ 1.005,00

Kleur (2)*Black

Manta Ray-voethouder toevoegen?*

Productbeschrijving

De verstelbare Manta Ray-bank van Rogue introduceert een nieuw inwendig stelsysteem in ladderuitvoering, dat zorgt voor een strakker uiterlijk met minder componenten dan onze verstelbare bank 3.0 en nog meer standen omhoog en omlaag hellend. Vijf instellingen voor de zitting (van -20 tot 30 graden) en 10 instellingen voor het rugblok (0-85 graden) bieden sporters 50 verschillende configuraties. Lasergesneden markeringen geven elke hoekstand aan in de stalen buis.

Meer lezen

Rogue Manta Ray Adjustable Bench

De verstelbare Manta Ray-bank van Rogue introduceert een nieuw inwendig stelsysteem in ladderuitvoering, dat zorgt voor een strakker uiterlijk met minder componenten dan onze verstelbare bank 3.0 en nog meer standen omhoog en omlaag hellend. Vijf instellingen voor de zitting (van -20 tot 30 graden) en 10 instellingen voor het rugblok (0-85 graden) bieden sporters 50 verschillende configuraties. Lasergesneden markeringen geven elke hoekstand aan in de stalen buis.

We hebben ook een nieuwe constructie van de voorste voet ontwikkeld, met de vorm van een manta ray, die het voordeel van een ontwerp met 3 poten behoudt en een grotere totale stabiliteit biedt in de neerwaarts hellende stand. Er is daarnaast een ronde spuitgegoten handgreep geïntegreerd in deze voorste voet, waardoor de bank van 140 lb gemakkelijk kan worden opgetild en verplaatst op de inbegrepen set hoogwaardige zwenkwielen.

Er is een verwijderbare voetsteun verkrijgbaar als optionele toevoeging, voor beveiliging van de voeten van de gebruiker tijdens neerwaartse bewegingen.

Opmerking: de voethouder van de verstelbare bank AB-3 is niet compatibel met de Manta Ray.

Het zachte, duurzame blok op de Manta Ray-bank is breder (12”) dan dat van de verstelbare bank 3.0 (11”) en omvat een buitenkant van vinyl in grijperuitvoering (hetzelfde vinyl wordt gebruikt op onze Thompson Fat Pad) zodat het stevig aanvoelt. Door de opening van minimaal 1” tussen het zitblok en het rugblok kunnen sporters hun functionele drukken en armbewegingen programmeren over een volledig hellingenbereik zonder het ongemak van een losgekoppelde bank. Hoogwaardige rubberen voeten zijn standaard inbegrepen, en een beschermend UHMW-paneel voorkomt dat het frame of blok van de bank de grond raakt wanneer de eenheid rechtop wordt opgeslagen. Het stalen frame is afgewerkt met een MG Black- of Getextureerd Rood-poedercoating.

Let op: de verstelbare Manta Ray-bank is een eenheid die met bouten in elkaar wordt gezet en wordt ongemonteerd verzonden, voor lagere verzendkosten. Het volgende gereedschap is vereist (en niet inbegrepen) voor een juiste montage:

 • Moersleutel van 3/4"
 • Inbussleutel van 7/32"
Productspecificaties

Specificaties:

 • Gewichtenbank met opwaartse/naarwaartse helling
 • Amerikaans kwaliteitsproduct
 • Patent aangevraagd
 • Frame - 3x4" 7 gauge staal
 • Afmetingen: 57” L x 24,75 B x 17,5 H
 • Gewicht: 140LB
 • Blok: 2,25” x 12” x 52”
 • Ruimte tussen blokken: 1"
 • Hoogwaardige wielen
 • Handvat voor draagbaarheid
 • Rechtop opslaan mogelijk dankzij UHMW-blok
 • Beschermvoeten inbegrepen
 • Verwijderbare voetsteun (optioneel): beklede schuimrollen gemaakt in de VS en in eigen beheer gemaakte schachtsluitingen
 • Kleurafwerking: MG Black-poedercoating of getextureerd rode afwerking
 • Laddersysteem - inwendig in buis
 • Zitposities: -20, 0, 10, 20, 30 graden
 • Rugposities: 0, 20, 30, 37,5, 45, 52,5, 60, 67,5, 75, 85 graden
 • Montage vereist


Bekijk meer: verstelbare/hellende banken verkrijgbaar bij Rogue

Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.

Belangrijkste kenmerken van de verstelbare Manta Ray-bank van Rogue:

New Ladder-Style Adjustments
1

Nieuwe afstelling in ladderstijl

De voet van de Manta Ray-bank is onze meest gestroomlijnde voet tot nu toe. Verstelling is eenvoudig dankzij het nieuwe laddersysteem dat is geïntegreerd in de buis, waardoor het totale aantal onderdelen wordt verminderd. Als een gewichtenbank met opwaartse/neerwaartse helling biedt dit model ook meer configuratieopties dan enige andere bank van Rogue, met 5 zitposities en 10 rugblokposities, die allemaal worden aangegeven met lasergesneden markeringen in de stalen buis:

Zithoeken: -20, 0, 10, 20 en 30 graden

Rugblokhoeken: 0, 20, 30, 37,5, 45, 52,5, 60, 67,5, 75 en 85 graden

Quality Rogue Construction, Superior Stability
2

Hoogwaardige Rogue-constructie, superieure stabiliteit

Het innovatieve ontwerp van de voorste voet van de bank, in de vorm van een reuzenmanta (Manta Ray in het Engels, vandaar de naam), verbetert de stabiliteit van de eenheid bij gebruik in de hellende positie, terwijl de voordelen van een ontwerp met 3 voeten behouden blijft, namelijk minimaal contact met de voeten van de sporters tijdens gebruik. Elke bank wordt gemaakt in de VS en omvat een 3x4" 7 gauge stalen frame, een lasergesneden Rogue-logo en een set aangepaste rubberen voeten ter bescherming van de vloer. De eenheid weegt 140 LBS en bestrijkt een vloeroppervlak van 57 x 24,75". Aangezien de bank met bouten in elkaar moet worden gezet, is enige montage vereist. Hiervoor zijn een moersleutel of dop van 3/4" en een 7/32" inbussleutel nodig (niet inbegrepen).

Optional Foot Catch
3

Optionele voetensteun

Er is ook een verwijderbare voetsteun verkrijgbaar als optionele toevoeging voor de Manta Ray (tegen een meerprijs), die de voeten van de gebruiker beschermt tijdens neerwaartse bewegingen. Dit kwaliteitshulpstuk is voorzien van Amerikaanse self-skinning schuimrollers en intern op maat gemaakte schachtsluitingen.

Opmerking: de voethouder van de verstelbare bank AB-3 van Rogue is NIET compatibel met de Manta Ray.

Portability and Storage
4

Draagbaarheid en opslag

Naast een handige set hoogwaardige zwenkwielen heeft de verstelbare Manta Ray-bank een spuitgegoten handgreep, die is geïntegreerd in de voorste voet om het gemakkelijker te maken de hele eenheid op te tillen en naar een nieuwe locatie te rijden. Net als onze verstelbare bank 3.0 kan de Manta Ray rechtop worden opgeslagen zonder extra steun. Als de eenheid zo is ingeklapt, rust ze op beschermende UHMW-blokken, om direct contact van metaal op metaal en het kreukelen van het blok van de bank te voorkomen.

Wider Pad + Minimal Pad Gap
5

Breder blok + minimale opening tussen blokken

De Manta Ray-bank is voorzien van een nieuwe versie van ons standaardblok, maar 12" breed (in plaats van 11" breed zoals het standaardblok op de verstelbare bank 3.0) en een buitenkant van vinyl in grijperstijl. De opening tussen het zitblokken en rugblok bedraagt ongeveer 1 inch, waardoor sporters hun functionele drukken en armbewegingen kunnen programmeren door een volledig hellingsbereik zonder het ongemak van een losse bank.

6

2 kleuropties

Naast de originele Medium Gloss Black-frameafwerking is de Manta Ray nu ook te bestellen met een nieuwe getextureerd rode basisafwerking. Klanten kunnen de kleurstelling van hun voorkeur selecteren in het aankoopgebied.

Product Specifications: Rogue Manta Ray Adjustable Bench

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
Gemaakt in de VSJa
Gewicht140LB
Lengte52" (totale padlengte)
Breedte12" (blokbreedte)
Hoogte17,5" plat , 55,6" bij een hoek van 85 graden
VloerafmetingenBreedte achterste voet 24,75" x lengte basis 57"
StaalgegevensFrame - 3x4" 7 gauge staal
Andere kenmerkenRuimte tussen blokken: 1"

Aanbevolen producten

reviews

1 - 8 van 35 reviews
Phi Hung
★★★★★
★★★★★
1 week ago
A bench that's worth the money
Very stable bench. Feels great and helps my lifts.
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Gunni
Germany
★★★★★
★★★★★
3 weeks ago
Great Bench
Everything is great about that bench! Although the bench is really Heavy (and stable) it is very Easy To handle.
Ja, ik beveel dit product aan
Nuttig?
Ja · 0
Nee · 0
MarkH
★★★★★
★★★★★
3 weeks ago
Best all-in-one bench
I have purchased this bench for a small home gym with a limited space. I was looking for an option to have incline bench, without sacrificing the flat bench. The wight makes the bench is very stable and the pad feels very good and grippy, for both flat and incline exercises. The weight distribution makes the bench easy to move when lifting it by the handle, and the wheels make it easy to maneuver, even in tight spots. It's expensive, but worth the money for an all-in-one solution. The foot catch spacing is a bit large for me and with the rotating pads, it's a balancing act and it took some time for me to get used to finding a position where I feel stable. I'm giving it 4/5 because of the assembly. Has a few steps to it, but it would not be that bat if the pad was not using the 7/32 (0.219in) hex bolts, with the key not being provided. In Europe, we have metric sizing, and this size falls between 5 (0.197in) and 6 (0.256), but neither of these sizes work. I have a decent collection of tool sets, but none had a key or socket of this size. So instead of it being a quick job, it turned into a hunt for the right tool, ending in having to take a trip to a few hardware stores to finally find one where I was able to buy the key in correct size. To be fair to Rogue, the page does mention you need this tool, but I did not consider that it might be a size that's not standard in Europe. At this price, you could've included the 7/32 hex key and save European customers some trouble.
Ja, ik beveel dit product aan
Nuttig?
Ja · 1
Nee · 0
Andrew Cook
New York
★★★★★
★★★★★
April 12
Amazing and rock solid bench!
I was blown away by how stable this bench feels in comparison to several others I have owned over the last 15 years. It feels as if it was a permanent structure and I no longer have any thoughts of a shaky bench going through my mind during workouts. I wish I bought this sooner and didn’t waste my money on the others!
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
JohhnyB
PA
★★★★★
★★★★★
April 2
Solid bench, foothold not what is was hoping for
Just put the bench together. Sturdy, solid, quality craftsmanship the same as my other Rogue equipment. My issue is that when it is set up as a decline bench, I'm not sure how you would get into position without having someone to hand you dumbbells. I would recommend the bench, but wish I hadn't purchased the foothold.
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
DHomeGym
★★★★★
★★★★★
March 29
Exactly what my home gym was missing
Incredibly sturdy and versatile. I’ve had it for just a week but it’s already clear that it’s the best purchase for my home gym outside of the rack. Foot catch is a must so you can easily do decline movements.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Happy user
★★★★★
★★★★★
March 18
Excellent Bench
Easy to installed. Rugged and strong, as promised
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Caitlyn T
Florida
★★★★★
★★★★★
February 29
Rogue Manta Ray Adjustable Bench
I work at a Private Golf Club and we originally purchased a "cheaper," bench and had to return it within a week because it was less sturdy and smaller than the members hoped... So, it is a delight to receive and setup THIS awesome bench in the Fitness Center, and have great reviews off the bat! I have been training clients on this bench, and LOVE it! It's my favorite. Highly Recommend!
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
#RYOUROGUETag je foto's op Instagram en Twitter met #RYOUROGUE... dan word jij misschien opgenomen in onze galerijBekijk volledige galerij