Rogue Velocidor

★★★★★
★★★★★
4.6
30 reviews
Gemaakt in de VS
Rogue Velocidor

Rogue Velocidor

★★★★★
★★★★★
4.6
30 reviews
Gemaakt in de VS
€ 385,99
Excl. btw
€ 319,00

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
Gemaakt in de VSJa
Gewicht44.5LB
LengteOngeveer 29 "(diepte vanaf montage rechtop - varieert op basis van de positie van het handvat)
Breedte25.1875" (kader)
Hoogte12"
Diameter1,9" (handgreep)
Staalgegevens3 x 3" staal van 7 gauge
Andere kenmerken16" bruikbare handvat lengte
Productbeschrijving

De Rogue Velocidor is de volgende evolutie van onze populaire Matador dip-handgreepbevestiging. Verkrijgbaar in zowel een Monster Series- als Monster Lite-compatibel formaat, introduceert dit rack-gemonteerde ontwerp verwijderbare handgrepen waarmee de gebruiker zowel de breedte als de hoek kan selecteren waaronder ze hun dips uitvoeren.

Meer lezen

Rogue Velocidor

De Rogue Velocidor is de volgende evolutie van onze populaire Matador dip-handgreepbevestiging. Verkrijgbaar in zowel een Monster Series- als Monster Lite-compatibel formaat, introduceert dit rack-gemonteerde ontwerp verwijderbare handgrepen waarmee de gebruiker zowel de breedte als de hoek kan selecteren waaronder ze hun dips uitvoeren.

Opties voor 3 handgreepafstanden:

 • Smal: 13,5 "
 • Standaard: 17,25"
 • Breed: 21"

4 handgreephoekposities:

 • Standaard: 14 graden (parallel aan de vloer)
 • Recht: 0 graden (parallel aan elkaar en de vloer)
 • Neerwaarts: Neerwaartse en buitenwaartse hoeken van 7 graden
 • Opwaarts: Opwaartse en buitenwaartse hoeken van 7 graden

In totaal creëren deze nieuwe aanpassingsfuncties 12 verschillende mogelijke configuraties van de Velocidor (veel meer als u de montagehoogte meetelt), elk met zijn eigen voordelen. Dips op parallelle handgrepen bootsen bijvoorbeeld een traditionele gymnastiekgreep na, terwijl de neerwaartse opstelling de romp in een meer horizontale hoek verschuift, waardoor meer nadruk wordt gelegd op de borstspieren, vooral met een bredere greep.

Met behulp van de meegeleverde Monster Knurled Knob kunnen aanpassingen aan het handvat snel en gemakkelijk worden gemaakt van de ene atleet naar de andere. De handgrepen met een diameter van 1,9 inch bieden een bruikbare lengte van 16 inch en zijn verkrijgbaar in twee afwerkingsopties: Textured Black Smooth (hetzelfde als de Matador) of Texture Black Knurled. De geüpgradede Knurled-optie bevat handige kartelmarkeringen op ongeveer elke 4 inch langs elke handgreep om de gebruiker te helpen bij het vinden en herhalen van een comfortabele startpositie van training tot training.

De Rogue Velocidor is vervaardigd in de VS en uitgerust met UHMW-kanalen en nieuwe roestvrijstalen framebeschermers om de afwerking van zowel het rek als de Velocidor zelf te beschermen. Spuitgegoten eindkappen zijn verwerkt in de handgrepen en aan de buitenkant van de 3x3" buis van het hoofdframe, en een plastic voering aan de onderkant van het frame stelt gebruikers in staat om een gemonteerde Velocidor in een verticale opbergpositie te klappen (met dezelfde pal pin) zonder het risico van metaal-op-metaal contact.

Opmerking: Elke Velocidor wordt geleverd met een 12" Mini Strip voor extra opslag buiten het rek. 2X 3/8" x 2-1/2" houtdraadbouten zijn inbegrepen voor het monteren van de Strip op houten noppen.

Productspecificaties

Specificaties:

 • Amerikaans kwaliteitsproduct
 • Patent aangevraagd
 • Verkrijgbaar als Monster-hulpstuk (1" kanaalgat en borgpen) of Monster Lite-hulpstuk (5/8" gat en borgpen)
 • 3x3" 7-gauge en ¼" dik gelast stalen frame - Texture Black finish
 • Frame van 31,5 lb, ~6,5 lb per handgreep
 • 3 handgreepbreedte-opties + 4 handgreephoekopties
 • Handvat Diameter van 1.9"
 • Afwerkingsopties handvat: Texture Black Smooth or Texture Black Knurled (met kartelsporen om de 4 ")
 • Bruikbare handgreeplengte: 16"
 • Ingebouwde berging (met kunststof bescherming)
 • Maximale handgreepbreedte: ca. 29,5""
 • Minimale handgreepbreedte: ca. 13,5"
 • Afmetingen: 25,1875 B x 12 H x 29 D (vanaf staande montage)
 • 12" Mini Strip + (2) 3/8" x 2-1/2" Wood Lag Schroeven Inbegrepen
Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.

Belangrijkste kenmerken

Removable Handles - 3 Width Options
1

Afneembare handgrepen - 3 breedte-opties

De Velocidor creëert, net als de Rogue Matador, een direct dipstation op een bestaand 3x3" Monster of Monster Lite rack/rig, stevig bevestigd via een meegeleverde borgpin (1" voor de Monster-versie, 5/8" voor de M-Lite ). Dit ontwerp introduceert echter veel meer maatwerk, te beginnen met twee handgreepafwerkingsopties en drie breedte-opties. Klanten kunnen kiezen voor een Textured Black Smooth-afwerking (Matador-stijl grip + roestvrijstalen schroefdraadpen om slijtage te voorkomen) of upgraden naar een Textured Black Knurled-optie, die handige kartelmarkeringen bevat op een afstand van ongeveer 5 cm. 4 "uit elkaar, waardoor atleten comfortabele startposities kunnen herhalen. Als een andere verbetering met de Velocidor, kan elke handgreep met een diameter van 1,9 inch nu worden verwijderd en in een van de drie gaten worden geplaatst, en vervolgens snel worden vastgezet met behulp van de Monster Knurled Knob. Dit creëert drie handgreepbreedte-opties met hun eigen greepafstandbereiken: smal (13,5" - 22"), gemiddeld (17,25" - 26") en breed (21" - 29,5").

4 Angle Settings
2

4 hoekinstellingen

De Velocidor geeft sporters verder de mogelijkheid om de hoek van de handgrepen van hun dipstation te kiezen door ze in een van de 4 verschillende richtingsposities te "klokken": Standaard (14 graden - evenwijdig aan de vloer), Recht (0 graden - evenwijdig aan elkaar en de vloer), naar beneden (7 graden - hoeken naar beneden en naar buiten), of naar boven (7 graden - hoeken naar boven en naar buiten). Hierdoor kan niet alleen een groep verschillende atleten de Velocidor snel aanpassen aan hun voorkeursinstelling, maar krijgen individuele atleten ook een grotere verscheidenheid aan trainingservaringen voor hun dip-workouts. De Rechte instelling bootst bijvoorbeeld een gymnastiek-parallelle staafgreep na, terwijl de 7-graden neerwaartse instelling de romp op natuurlijke wijze in een meer horizontale hoek verschuift, waardoor meer nadruk wordt gelegd op de borstspieren.

Quality Rogue Manufacturing
3

Hoogwaardige Rogue productie

De Velocidor is gemaakt in de VS en heeft een 3x3 "7-gauge stalen montagebuis en een ¼" dik gelast stalen frame met een Texture Black-afwerking. De afneembare handgrepen van 16 inch worden, zoals vermeld, geproduceerd in de keuze van de klant voor een gladde of gekartelde textuurzwarte afwerking. Spuitgegoten eindkappen zijn verwerkt in de handgrepen en aan de buitenkant van de 3x3” buis van het hoofdframe, en beschermende UHMW-kanalen en roestvrijstalen framebeschermers helpen ongewenst metaal-op-metaal contact te voorkomen wanneer aanpassingen worden gemaakt. De look wordt gecompleteerd met een lasergesneden Velocidor-logo.

Convenient Built-In Storage
4

Handige ingebouwde opslag

Wanneer de Velocidor niet in gebruik is, kan deze snel in een opslagpositie worden "geklapt" door simpelweg de handgrepen verticaal te draaien en het hulpstuk met dezelfde borgpen op het rek te monteren. Nogmaals, we hebben plastic aan de onderkant van het frame toegevoegd, zodat er geen metaal-op-metaal contact is, zelfs niet wanneer het apparaat wordt opgeborgen. Wanneer u uw dipstation weer nodig heeft, duurt het slechts enkele seconden om de Velocidor weer op zijn plaats te zetten.

Opmerking: Elke Velocidor wordt geleverd met een 12" Mini Strip voor extra opslag buiten het rek. 2X 3/8" x 2-1/2" houtdraadbouten zijn inbegrepen voor het monteren van de Strip op houten noppen.

Aanbevolen producten

reviews

1 - 8 van 30 reviews
Phi Hung
★★★★★
★★★★★
1 week ago
Parallel dips at your fingertips.
Very stable. No movements at all when I do my weighted dips. The parallel dips is the best reason to get this.
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Fenwick
Alaska
★★★★★
★★★★★
March 14
Awesome upgrade to the matador
I’m really liking the Velocidor. It’s definitely an upgrade to the Matador (which I own and have used quite a bit). The matador is plenty solid, and gets the job done just fine, in my opinion, but if you’re really into dips, especially weighted dips, then the extra features of the Velocidor are amazing. Being able to dial in the handle width to fit one’s body type is very helpful and allows you to get a good stable position for going heavy. The angles make shifting the muscle emphasis more natural, and I appreciate having the option to go full parallel for pull ups or L-sits. The knurling is another great feature. It allows for good grip, but the separation markings are what I really like as they provide easy reference points for balanced grip. Overall, this is an amazing dip attachment and it lacks nothing, in my opinion. I love dips, so I’m a fan of this thing. This thing isn’t cheap, and so if you only occasionally work dips into your routine, you might want to go with the matador or even a set of rings. I was doing just find with the matador. But I love the velocidor. Totally extra—but amazingly extra!
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
jghartindy95
Indianapolis, IN
★★★★★
★★★★★
March 12
Tested Velocidor at the Arnold and was hooked
I loved the Matador, but this is definitely a huge improvement. I have been very happy with the adjustable pins on the Velocidor. Combine this with the sturdiness means this piece of equipment is one of my favorite pieces so far. I am not little at 6'2" and 270, so being able to use the parallel and V attachments to hit multiple angles without banging on the frame has really been exciting.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Holland, MI
★★★★★
★★★★★
February 15
Another Great Product by Rogue
Another quality product by Rogue. The engineering is amazing. I love that you have so many adjustments and I love how solid the Velocidor is. It is a little heavy, but isn't that the point to getting stronger? Great product, I love it!
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
t3am_bravo
Virginia Beach
★★★★★
★★★★★
February 14
Very nice upgrade from my original matador.
I was originally thinking of getting the UDA and ended up going this route. I'm overly happy with it and I actually like the changeable handle angles more than I thought I would. I read some reviews that complain about the weight. While it is certainly heavier than the original matador, it is not unmanageable.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
DeRidder,La
★★★★★
★★★★★
February 14
Velocidor
Great attachment, extremely well made, if you want to make it twice as good, make some handles you can also attach for knee raises, I do knee raises on mine like it is but it’s a little too on the forearms GREAT JOB ROGUE
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Delfino chager
In Ohio
★★★★★
★★★★★
February 14
Rogue is thought.
Very good design and well thought. I am 300 lbs. and doing negative dips is taking it so far in the next month or two I’ll be able to do full body weight lifting on it. I like it a lot.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Eric 816
Kansas City
★★★★★
★★★★★
February 13
Great attachment
The Velocidor does not disappoint. The adjustable design works well. Overbuilt and heavy, like most things Rogue makes and I like it that way. You know you’re at least getting what you pay for. Those who complain of the weight must have forgotten part of fitness is lifting heavy objects. Probably the same people who park as close as they can to the gym so they can then run on a treadmill.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
#RYOUROGUETag je foto's op Instagram en Twitter met #RYOUROGUE... dan word jij misschien opgenomen in onze galerijBekijk volledige galerij