Halterstangen

Toont1-1 van 1 producten
GEFILTERD OP

Gesorteerd op

Categorie

 

Bij Rogue maken we 's werelds meest duurzame halterstangen . We begrijpen dat er van tijd tot tijd dingen gebeuren en dat je mogelijk onderdelen moet vervangen of dat je het uiterlijk van je bar wilt veranderen zonder dat je een volledige vervanging moet kopen. Daarom bieden wij onze premium halterstangcomponenten aan die afzonderlijk kunnen worden gekocht. Leer over de essentiële componenten en krijg inzicht in de samenstelling van je halterstang . Dit zorgt er niet alleen voor dat je optimale prestaties kunt behouden, maar ook de levensduur van je halterstang kunt verlengen. 

Halterstangonderdelen:

Halterstang: In het midden van elke halterstang ligt de schacht. Onze halterschachten zijn gemaakt van hoogwaardig staal en bieden de nodige stijfheid en duurzaamheid voor zwaar powerliften. Daarnaast hebben ze toch voldoende zweep ofwel buigzaamheid om optimaal te kunnen presteren bij olympisch tillen. 

Schijfopname van halterstang: de dynamische tegenhanger van de staafschacht zorgt voor een soepele rotatie tijdens het tillen. Het onopvallende ontwerp en de nauwe toleranties zorgen voor een probleemloze plaatbelasting en geen eindzweefstand. Dit maakt de schijfopname van de halterstang essentieel voor soepele liften en veranderende gewichten.

Hardware voor halterstangen: de hardware van de halterstang vormt het 'hart' van de halterstangschijfopname en houdt elk element in perfecte harmonie vast. Voor verschillende stangen is verschillende hardware nodig, van bussen of lagers tot borgringen en ringen. Elk stuk speelt een cruciale rol in de structurele integriteit, levensduur en functie van de halterstang. 

Ongeacht of je een halterstang van 20KG of 15KG hebt, hun componenten zijn vrijwel identiek.

Een halterstang demonteren:

Hoewel er misschien meer in een halterstang zit dan wat het lijkt, kan het uit elkaar halen van een halterstang een gemakkelijke taak zijn. Als je de juiste tools en kennis hebt, wordt het demonteren van elk onderdeel een probleemloos proces. Als je op deze link klikt, vind je een volledig overzicht van hoe je je halterstang met bussen kunt demonteren, kunt reinigen en weer in elkaar kunt zetten.Veelgestelde vragen: