Rogue Rackable Curl Bar - Cerakote

★★★★★
★★★★★
4.8
22 reviews
Gemaakt in de VS

Rogue Rackable Curl Bar - Cerakote

★★★★★
★★★★★
4.8
22 reviews
Gemaakt in de VS
€ 376,00
Excl. btw
€ 310,74
Geen verzendkosten
Productbeschrijving

De Rogue Rackable Curl Bar heeft hetzelfde gewelfde ontwerp, hetzelfde kartelpatroon en dezelfde e-coating als onze originele Rogue Curl Bar, maar met 20" (50,8 cm) extra ruimte tussen de schijfopnamen. De afstand bedraagt hier 51.8125" in plaats van 31.5" (131,6 cm in plaats van 80 cm). Hierdoor past deze curlstang in de meeste standaard power racks.

Meer lezen

ROGUE RACKABLE CURL BAR

De Rogue Rackable Curl Bar heeft hetzelfde gewelfde ontwerp, hetzelfde kartelpatroon en dezelfde schijfopnamen in helder zink als onze originele Rogue Curl Bar, maar met 20" extra ruimte tussen de schijfopnamen. De afstand bedraagt hier 51,8125" in plaats van 31,5". Hierdoor past deze curlstang in de meeste standaard power racks. De schacht van deze stang is afgewerkt met een zwarte Cerakote-coating met zilveren Rogue-logo in het midden (er is ook een model verkrijgbaar met een zwarte e-coating).

Omdat de curlstang in een rek past, is het veel eenvoudiger om schijven te plaatsen. Sporters kunnen direct vanaf de starthoogte beginnen met hun curl-oefeningen, zonder de stang eerst van de grond te moeten tillen. Bankbewegingen met smalle greep zijn met dit type speciale gewelfde stang vaak comfortabeler. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de zogeheten "skull crushers" (liggend triceps strekken). Deze oefeningen zijn veiliger en makkelijker uit te voeren, aangezien gebruikers de curlstang nu in de J-cups of op Spotter Arms kunnen plaatsen.

Al onze Rackable Curl Bars worden geproduceerd en gemonteerd in Columbus in de staat Ohio. De stangen bestaan uit nauwkeurig gebogen staal met borgring en bronzen bussen. De schijfopnamen hebben een lengte van 10,5" en zijn afgewerkt in helder zink. De schacht is voorzien van een roestvrije, zwarte e-coating en onze vertrouwde Ohio-karteling, en heeft een trekweerstand van 110.000 psi.

Probeer 'm met de armblaster van Rogue: Dit unieke accessoire (afzonderlijk verkrijgbaar) in combinatie met de curlstang kan helpen de gewenste, consistente vorm te krijgen en de biceps te isoleren. Zo werk je zo efficiënt mogelijk aan je spieren tijdens je work-out.

Productspecificaties

Specificaties:

 • Amerikaans kwaliteitsproduct
 • Speciale gewelfde stang voor heren
 • Geschikt voor de meeste standaard power racks
 • Treksterkte van het staal: 110.000 psi
 • Diameter: 28.5 mm
 • Gewicht (zonder schijven): 35 LB
 • Totale lengte: 74,75"
 • Afstand tussen de schijfopnamen: 51,8125"
 • Lengte schijfopnamen: 10,50"
 • Ontwerp met borgringen
 • Bronzen bussen
 • Afwerking: schacht met zwarte Cerakote-afwerking, schijfopnamen in helder zink
 • Karteling in Ohio-patroon
 • Garantie: 5 jaar


Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.

Product Specifications: Rogue Rackable Curl Bar - Cerakote
Product Specifications: Rogue Rackable Curl Bar - Cerakote

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
Garantie5-jaar
Gemaakt in de VSJa
Lengte schijfopname10.50"
Lengte74.75"
Greepbreedte / binnenmaat51.8125"
Diameter28.5MM
Type halterstangHalterstangen voor Mannen
Geschikt voorSpecialistisch
Bussen/lagersBussen
Gewicht35LB
KarteltypeMulti
Coating schachtCerakote
Coating uiteindenZwart, zink
Sterkte110,000 PSI

Belangrijkste kenmerken van de Cerakote Rackable Curl Bar

Extended Shaft Length for Rack Compatibility
1

Extra lange schacht voor compatibiliteit met rekken

De schijfopnamen liggen op deze stang 51,8125" uit elkaar. Dat is ruim 20" meer dan op onze standaard Curl Bar, waar de afstand 31,5" bedraagt. Dankzij de grotere lengte kunnen sporters de stang in elk standaard power rack plaatsen. De Rackable Curl Bar heeft dezelfde schijfopnamelengte van 10,5" als het standaardmodel, met het verschil dat schijven vanwege de hogere positie veel makkelijker te plaatsen zijn.

Cambered Design, Ohio Knurling
2

Gewelfd ontwerp met Ohio-karteling

De gebogen schacht van de traditionele curlstang wordt al jaren door ervaren, beginnende en herstellende sporters omarmd, omdat ze hiermee de druk op hun polsen kunnen verminderen tijdens work-outs met veel herhaling. Rogue doet er bij deze curlstang een schepje bovenop door elementen van onze beste olympische stangen voor gewichtheffen toe te voegen om een krachtiger hulpmiddel te produceren. Hieronder valt het exclusieve niet-schurende kartelpatroon van onze Ohio Bar, al jaren grondig getest op het hoogste niveau in competitieverband. Dit kartelpatroon bevindt zich bij deze stang ook op het binnenste gedeelte van de schacht voor oefeningen met smalle greep.

Cerakote Shaft Finish
3

Schacht met Cerakote-afwerking

De schacht van de stang is afgewerkt in zwart Cerakote, een geavanceerde keramische coating die afkomstig is uit de wapenindustrie. Daar wordt de coating toegepast vanwege de bijzonder grote duurzaamheid bij dunne applicatie. Cerakote biedt gedurende lange tijd een 100 maal grotere weerstand tegen schuren, slijtage en corrosie dan blank zink. De coating wordt dun aangebracht en heeft een matte afwerking, wat bijdraagt aan een betrouwbare, comfortabele grip. In het midden van de schacht is een zilveren Rogue-logo aangebracht. (Dezelfde stang is ook verkrijgbaar met een schacht met e-coating die een vergelijkbare duurzaamheid heeft).

Quality Rogue Construction
4

Hoogwaardige Rogue-constructie

De Rackable Curl Bar is een van de weinige stangen voor specifiek gebruik van dit type dat volledig is ontworpen, bewerkt en gemonteerd in de VS. De curlstang heeft een diameter van 28,5 mm en is gemaakt van staal met een treksterkte van 110.000 psi dat nauwkeurig is gebogen volgens de hoogste normen. De stang heeft bronzen bussen die dienen als draagoppervlakken tussen de schijfopnamen en de schacht van de curlstang voor een soepel gevoel. De schijfopnamen (helder zink) zijn aan de schacht gemonteerd aan de hand van hetzelfde borgringontwerp dat je terugvindt in veel van onze populairste olympische halterstangen. De Rackable Curl Bar is inclusief 5 jaar garantie.

Training Benefits Over Standard Curl Bars
5

Trainingsvoordelen ten opzichte van standaard curlstangen

Deze extra lange curlstang past in standaard power racks, wat sporters diverse voordelen oplevert:
--Curl-oefeningen starten vanuit de beginpositie zonder de stang eerst van de vloer te hoeven tillen.
--Makkelijker schijven laden dan wanneer de stang op de vloer ligt.
--Bankoefeningen met smalle greep zijn makkelijker en comfortabeler vanwege de gewelfde vorm van de grepen.
--Skull crushers en andere tricepsoefeningen zijn makkelijker en veiliger, omdat de stang in J-cups of op Safety Spotter Arms kan worden geplaatst als een oefening te zwaar is. Daarbij kunnen blessures en beschadiging van de vloer worden voorkomen.

Related Gear
6

Bijbehorende uitrusting

De Rackable Curl Bar is compatibel met de meeste standaard olympische schijven, inclusief onze eigen Rogue Olympic Plates. De curlstang kan op een set Safety Spotter Arms worden geplaatst om hoofdletsel te voorkomen tijdens het uitvoeren van skull crushers. In de Rogue-catalogus vind je gerelateerde producten, van hoogwaardige sluitingen en talk tot ons volledige assortiment speciale halterstangen. Veel sporters gebruiken de Curl Bar in combinatie met de Rogue Arm Blaster, waarmee je je armen makkelijker tegen je lichaam houdt en je nog gerichter je biceps traint.

Aanbevolen producten

reviews

1 - 8 van 22 reviews
Lemme14
Balt/DC
★★★★★
★★★★★
5 weeks ago
Great bar but...
This is a great bar. If you want a rackable curl bar get this. For that it gets five stars. However, having used this bar, part of me wonders if I should have gone with the standard size curl bar. While it is easy to load with it being rackable, it just feels too big to me when doing curls. Just consider that before getting.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Seattle, WA
★★★★★
★★★★★
April 7
Great addition to garage gym with an EZ curl bar
This is a great complement to a regular EZ curl bar in my garage gym. The regular bar is 25 lbs. whereas this is 35, so it prevents me from having to move around plates a bit, especially during warmup sets.
Ja, ik beveel dit product aan
Comparing length to regular bar
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Alcatraz Taz
★★★★★
★★★★★
February 29
You need this bar!
Beautiful piece of equipment. Perfect bends. I already have a standard curl bar and preacher's bench; adds variety to my workouts. This was a worthwhile investment. Rogue stuff isn't cheap, but worth the money.
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
DScho
New England
★★★★★
★★★★★
February 17
Worth the extra cost for “rackable”
Great bar. Love that it’s rackable for skull crushers. I’ve been using it for a month or so now, love it. I like that the knurling is not crazy. It’s for curls… it doesn’t need the knurling of a deadlift bar.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
ddm7
Romania
★★★★★
★★★★★
February 16
Bad quality control
This is the second time Rogue has replaced my curl bar. This is not the expected quality I paid for ...
Ja, ik beveel dit product aan
Left
Right
Nuttig?
Ja · 20
Nee · 0

Reactie van Rogue Fitness:

February 22
We're very the replacement bar did not arrive in first quality. The team is working to get you a new bar ASAP, and will make sure this does not happen again.
Lansdale PA
★★★★★
★★★★★
February 5
My Go To Bar
Love this bar. The bends are perfect on the wrist. The knurling is fantastic even with the cerakote coating. Sleeve length is enough for any weight plates you may use. Sleeve spin is nice. Allows for smooth rotation of the bar. This bar is great for a variety of different exercises, rows, pulls, presses and curl. This bar feels fantastic for all. And I can still fit a set of Fat Grips on the bar for more forearm work as well. This has become my go to bar.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
JAZ77
Madrid
★★★★★
★★★★★
Oct 2023
Great purchase
I have been using this bar for a couple of weeks. Really like the quality finish and knurling. Very versatile too, can use it for exercises orher than biceps / triceps. I recommend it.
Ja, ik beveel dit product aan
Nuttig?
Ja · 21
Nee · 0
SaishDawg
Detroit, MI
★★★★★
★★★★★
Oct 2023
I just can't stop looking at it
Just a gorgeous bar. Absolutely love it. Seems smudge resistant. Having the ability to simply rack it on a j-cup avoided the need to buy something to store it. Totally recommend.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
#RYOUROGUETag je foto's op Instagram en Twitter met #RYOUROGUE... dan word jij misschien opgenomen in onze galerijBekijk volledige galerij