Bella Bar Sleeves

★★★★★
★★★★★
0
0 reviews
Gemaakt in de VS

Bella Bar Sleeves

★★★★★
★★★★★
0
0 reviews
Gemaakt in de VS
€ 223,85
Excl. btw
€ 185,00
Wordt verzonden vanuit de VS
Verzending binnen 4-6 weken

Coating uiteinden*

Bushing Kleur (1)*Bronze

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
GarantieGarantie op fabrieksfouten
Gemaakt in de VSJa
Lengte schijfopname13.00"
Bussen/lagersBussen
Coating uiteindenVarieert
Productbeschrijving

Vervangende schijfopnamen voor halterstangen voor de Rogue 15KG Women’s Bella Bar zijn nu hier verkrijgbaar, met hoogwaardige bussen en je kunt kiezen uit vier afwerkingsopties (upgrades voor de schacht voor de Bella Bar zijn ook beschikbaar en worden apart verkocht).

Meer lezen

Bella Bar Sleeves

Vervangende schijfopnamen voor halterstangen voor de Rogue 15KG Women’s Bella Bar zijn nu hier verkrijgbaar, met hoogwaardige bussen en je kunt kiezen uit vier afwerkingsopties (upgrades voor de schacht voor de Bella Bar zijn ook beschikbaar en worden apart verkocht). Alle vervangende schijfopnamen worden per paar verkocht en hebben een belastbare lengte van 13”.


Beschikbare combinaties van afwerkingen voor schijfopnamen en typen bussen:

  • Helder zink / bronzen bussen
  • Gepatenteerd matzwart / zwarte bussen
  • Gepatenteerd matzwart / bronzen bussen
  • Chroom / bronzen bussen


Opmerking: op deze pagina kunnen alleen schijfopnamen voor een Rogue 15KG Bella Bar worden gekocht. Schachten en bevestigingsmateriaal voor de halterstang en toolkits worden afzonderlijk verkocht.

Let op: deze schijfopnamen zijn alleen compatibel met Bella Bars die in 2015 of later zijn aangeschaft.

Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.

Instructies

De onderstaande stapsgewijze instructies en video laten je zien hoe je je bestaande Bella bar op de juiste manier uit elkaar haalt en weer in elkaar zet met de nieuwe schijfopnamen. We bieden ook een complete Bella Bar Hardware Kit en Sleeve Removal Tool Kits die speciaal zijn gemaakt om je te helpen deze eenvoudige halterstang-operatie veilig en effectief uit te voeren voor een naadloze upgrade.

Bekijk hier stapsgewijze instructies voor de montage van halterstangen