Ohio Bar Sleeves

★★★★★
★★★★★
0
0 reviews
Gemaakt in de VS.

Ohio Bar Sleeves

★★★★★
★★★★★
0
0 reviews
Gemaakt in de VS.
€ 223,85
Excl. btw
€ 185,00
Geen verzendkosten
Wordt verzonden vanuit de VS
Wordt binnen 7-10 werkdagen verzonden

Coating uiteinden*

Bushing Kleur (1)*Bronze

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
GarantieLevenslang
Gemaakt in de VSJa
Lengte schijfopname16.40"
Bussen/lagersBussen
Coating uiteindenVarieert
Productbeschrijving
Vervangende schijfopnamen voor halterstangen voor de Rogue 20KG Ohio Bar zijn nu hier verkrijgbaar, met bronzen bussen en je kunt kiezen uit drie afwerkingsopties (upgrades voor de schacht voor de Ohio Bar zijn ook beschikbaar en worden apart verkocht). 
Meer lezen

Ohio Bar SLEEVES

Vervangende schijfopnamen voor halterstangen voor de Rogue 20KG Ohio Bar zijn nu hier verkrijgbaar, met bronzen bussen en je kunt kiezen uit drie afwerkingsopties (upgrades voor de schacht voor de Ohio Bar zijn ook beschikbaar en worden apart verkocht). Alle vervangende schijfopnamen worden per paar verkocht en hebben een belastbare lengte van 16,4”.


Afwerkingen voor de schijfopnamen:

  • Helder, zink
  • Gepatenteerd matzwart
  • Chroom


Opmerking: op deze pagina kunnen alleen schijfopnamen voor een Rogue 20KG Ohio Bar worden gekocht. Schachten en bevestigingsmateriaal voor de halterstang en toolkits worden afzonderlijk verkocht.

Let op: deze schijfopnamen zijn alleen compatibel met Ohio Bars die in 2015 of later zijn aangeschaft.

Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.

Instructies

De onderstaande stapsgewijze instructies en video laten je zien hoe je je bestaande Ohio bar op de juiste manier uit elkaar haalt en weer in elkaar zet met de nieuwe schijfopnamen. We bieden ook een complete Ohio Bar Hardware Kit en Sleeve Removal Tool Kits die speciaal zijn gemaakt om je te helpen deze eenvoudige halterstang-operatie veilig en effectief uit te voeren voor een naadloze upgrade.

Aanbevolen producten

reviews

#RYOUROGUETag je foto's op Instagram en Twitter met #RYOUROGUE... dan word jij misschien opgenomen in onze galerijBekijk volledige galerij