Ohio Bar Shafts

★★★★★
★★★★★
5
1 Overzicht
Gemaakt in de VS.

Ohio Bar Shafts

★★★★★
★★★★★
5
1 Overzicht
Gemaakt in de VS.
€ 223,85
Excl. btw
€ 185,00
Wordt verzonden vanuit de VS
Verzending binnen 4-6 weken

schacht kleur (4)*Black Zinc

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
GarantieLevenslang
Gemaakt in de VSJa
Diameter28.5MM
F Rating™Verschilt per halterstang
Type halterstangHalterstangen voor Mannen
Geschikt voorMeerdere doeleinden
Gewicht20KG
KarteltypeMulti
Karteling bij middenstukNee
KartelmarkeringDubbel
Coating schachtVarieert
Productbeschrijving

Als alternatief voor het kopen van een geheel nieuwe halterstang, kunnen eigenaars van een Rogue 20KG Ohio Bar hun bestaande schacht eenvoudig vervangen door een nieuwe (opties voor schijfopnamen voor de Ohio Bar zijn ook beschikbaar en worden apart verkocht).

Meer lezen

Ohio Bar Shafts

Als alternatief voor het kopen van een geheel nieuwe halterstang, kunnen eigenaars van een Rogue 20KG Ohio Bar hun bestaande schacht eenvoudig vervangen door een nieuwe (opties voor schijfopnamen voor de Ohio Bar zijn ook beschikbaar en worden apart verkocht).

Alle vervangende schachten hebben een diameter van 28,5 mm en zijn voorzien van dubbele kartelmarkeringen zonder karteling in het midden.

Cerakote is een op keramiek gebaseerde coating die populair is in de vuurwapenindustrie vanwege de uitstekende duurzaamheid, zelfs wanneer deze in dunne lagen wordt aangebracht. Cerakote biedt tot 100x de corrosieweerstand van zwart zink en biedt meer veelzijdigheid qua kleuren. Roestvrij staal gaat zelfs nog verder dan Cerakote wat betreft corrosiebestendigheid en zorgt voor een natuurlijke look en feel waar veel atleten de voorkeur aan geven.

De onderstaande stapsgewijze instructies en video laten je zien hoe je je bestaande stang op de juiste manier uit elkaar haalt en weer in elkaar zet met de nieuwe schacht. We bieden ook een complete Ohio Bar Hardware Kit en Sleeve Removal Tool Kits die speciaal zijn gemaakt om je te helpen deze eenvoudige halterstang-operatie veilig en effectief uit te voeren voor een naadloze upgrade.

Let op: deze schachten zijn alleen compatibel met Ohio Bars die in 2015 of later zijn aangeschaft.

Opmerking: op deze pagina kan alleen een schacht voor een Rogue 20KG Ohio Bar worden gekocht. Schijfopnamen en bevestigingsmateriaal voor de halterstang en toolkits worden afzonderlijk verkocht. 

Opties voor schacht:

Zwart, zink
Cerakote Zwart
Cerakote Rood
Roestvrij staal
F RatingF8-RF8-RF8-RF2
Rogue-logo op schachtNeeJaJaNee
Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.

Instructies

De stapsgewijze instructies en video laten je zien hoe je je bestaande stang op de juiste manier uit elkaar haalt en weer in elkaar zet met de nieuwe schacht. We bieden ook een complete Ohio Bar Hardware Kit en Sleeve Removal Tool Kits die speciaal zijn gemaakt om je te helpen deze eenvoudige halterstang-operatie veilig en effectief uit te voeren voor een naadloze upgrade.

F SCALE™

De F Scale™ is een duurzaamheidsschaal voor halterstangen die is gebaseerd op functionele tests van belasting die soortgelijk is aan de belasting die halterstangen ondergaan als ze van boven het hoofd vallen. Stangen die zijn behandeld met Rogue Work Hardening (RWH™) zijn ontworpen voor het behalen van een R in hun F Rating™. Voor meer informatie over de F Scale™ klik je hier.

OXIDATIEWEERSTAND

De weerstand van een halter tegen oxidatie hangt af van het type staal en de coating. Halters van mindere kwaliteit hebben meer verzorging en onderhoud nodig om hun look te behouden dan halters van hogere kwaliteit.

Aanbevolen producten

reviews

1 - 1 van 1 reviews
Jan 123
Enschede NL
★★★★★
★★★★★
Mar 2023
Ohio barbell shaft
Great way to repalce a bent Ohio Barbell. It also fits on the Rogue bar, but you need to make cm of the knurling thinner at the end of the shaft.
Ja, ik beveel dit product aan
Nuttig?
Ja · 0
Nee · 0
#RYOUROGUETag je foto's op Instagram en Twitter met #RYOUROGUE... dan word jij misschien opgenomen in onze galerijBekijk volledige galerij