Rogue C-63 Stainless

★★★★★
★★★★★
5
2 reviews
Gemaakt in de VS

Rogue C-63 Stainless

★★★★★
★★★★★
5
2 reviews
Gemaakt in de VS
€ 399,30
Excl. btw
€ 330,00
Geen verzendkosten
Productbeschrijving

De C-63 Bar is een speciale halterstang voor dames, ontworpen op basis van een vergelijkbaar model met korte schijfopnamen dat naast de C-70 Bar voor heren regelmatig werd gebruikt in eerdere CrossFit Games-wedstrijden. Deze stang past niet in een rek, maar hij is dankzij het compacte ontwerp met korte schijfopnamen (opnamelengte van 8.875" tegenover 13" op een standaard Bella Bar) wel bij uitstek geschikt voor een thuisgym met beperkte ruimte of een groter fitnesscenter waar meerdere atleten een kleinere ruimte delen. Dit is onze eersteklas korte halterstang voor dames.

De C-63 Bar is verkrijgbaar met een roestvrijstalen schacht met een diameter van 25 mm en schijfopnamen in een geavanceerde gepatenteerde matzwarte afwerking. De halterstang is hiermee goed beschermd tegen corrosie en oxidatie, en scoort een F-4 op onze F-Scale duurzaamheidsschaal. Elke stang wordt machinaal bewerkt en geassembleerd in Columbus in de staat Ohio. De C-63 is gemaakt van staal met een breukvastheid van 200,000 psi, is voorzien van dubbele kartelmarkeringen en een stevig kartelpatroon dat dankzij het roestvrij staal natuurlijk aanvoelt. Het totale gewicht zonder schijven is 25 lbs.

Meer lezen

Rogue C-63 Stainless

De C-63 Bar is een speciale halterstang voor dames, ontworpen op basis van een vergelijkbaar model met korte schijfopnamen dat naast de C-70 Bar voor heren regelmatig werd gebruikt in eerdere CrossFit Games-wedstrijden. Deze stang past niet in een rek, maar hij is dankzij het compacte ontwerp met korte schijfopnamen (opnamelengte van 8.875" tegenover 13" op een standaard Bella Bar) wel bij uitstek geschikt voor een thuisgym met beperkte ruimte of een groter fitnesscenter waar meerdere atleten een kleinere ruimte delen. Dit is onze eersteklas korte halterstang voor dames.

De C-63 Bar is verkrijgbaar met een roestvaststalen schacht met een diameter van 25 mm en schijfopnamen in een geoctrooieerde geavanceerde matzwarte afwerking. De halterstang is hiermee goed beschermd tegen corrosie en oxidatie, en scoort een F-12-R op onze F-Scale duurzaamheidsschaal. Elke stang wordt verspaand en geassembleerd in Columbus, Ohio (VS). De C-63 is gemaakt van staal met een trekstrerkte van 200.000 psi, is voorzien van dubbele kartelmarkeringen en een stevig kartelpatroon dat dankzij het roestvast staal natuurlijk aanvoelt. Het totale gewicht zonder schijven is 25 LBS.

Productspecificaties

Specificaties:

 • Amerikaans kwaliteitsproduct
 • Speciale halterstang voor dames - 63.125" totale lengte (circa 16" korter dan de Bella Bar)
 • Staal: treksterkte 200,000 PSI
 • Gewicht: 25LB
 • Diameter: 25MM
 • Kartelmarkeringen voor olympisch gewichtheffen en powerlifting (geen karteling bij middenstuk)
 • Lengte schijfopnamen: 8.875"
 • Lengte tussen de schijfopnamen: 43.25"
 • Afwerking schacht: geen - roestvrij staal
 • Afwerking schacht: gepatenteerde matzwarte coating
 • Bronzen bussen
 • F-Rating: F12-R
 • Levenslange garantie tegen buigen*
Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.

Loading
Loading
Product Specifications: Rogue C-63 Stainless
Product Specifications: Rogue C-63 Stainless

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
KleurRoestvrij staal
Gemaakt in de VSJa
Lengte schijfopname8.875"
Lengte63.125"
Diameter25MM
F Rating™F12-R
Type halterstangHalterstangen voor Vrouwen
Geschikt voorSpecialistisch
Bussen/lagersBussen
Gewicht25LB
KarteltypeMulti
Karteling bij middenstukNee
KartelmarkeringDubbel
Coating schachtGeen - Roestvrij staal
Coating uiteindenGepatenteerd matzwart
Sterkte200,000 psi

Belangrijkste kenmerken van de C-63 Bar

Space Saving Efficiency
1

Ruimtebesparend ontwerp

De halterstang is oorspronkelijk ontwikkeld voor smallere wedstrijdbanen tijdens de CrossFit Games, maar het kortere formaat van 63.125" van de C-63 Bar kan ook van pas komen bij dagelijkse trainingen. In grote sportscholen komt ruimte vrij zodat meer atleten tegelijkertijd kunnen trainen, en in een krappe thuisgym bieden de kortere schijfopnamen (opnamelengte van 8.875" tegenover 13" bij een Bella Bar met standaardlengte) meer bewegingsvrijheid en is de halter makkelijker op te bergen tussen trainingen. De C-63 kan vanwege de kortere afstand tussen de schijfopnamen van 43.25" NIET in een rek worden geplaatst.

Quality Rogue Construction
2

Hoogwaardige Rogue-constructie

De roestvrijstalen C-63 Bar wordt gemaakt in de VS van staal met een breukvastheid van 200,000 psi. Elke stang weegt onbeladen 25 lbs en heeft een diameter van 25 mm. Op de halter zijn dubbele kartelmarkeringen voor olympisch gewichtheffen en powerlifting aangebracht (geen karteling in het midden). De roestvrijstalen schacht biedt langdurig superieure oxidatieweerstand en heeft een kartelpatroon dat natuurlijk aanvoelt. Voor de afwerking van de schijfopnamen gebruiken we ons nieuwe gepatenteerde matzwarte afwerkingsproces, waarbij het stalen oppervlak machinaal wordt bewerkt in plaats van het te coaten. Hierdoor wordt de duurzame corrosieweerstand en kleurechtheid van de schijfopnamen aanzienlijk vergroot. Mede dankzij de kortere opnamen scoort de stang een F12-R op de F-Scale duurzaamheidsschaal.

F SCALE™

De F Scale™ is een duurzaamheidsschaal voor barbells gebaseerd op functionele tests met belasting vergelijkbaar met de val van een barbell van boven het hoofd. Halterstangen die zijn behandeld met Rogue Work Hardening (RWH™, Vervormingsversteviging door Rogue) worden aangeduid met een R in de F Rating™. Klik hier voor meer informatie over de F Scale™.

OXIDATIEWEERSTAND

De weerstand van een halter tegen oxidatie hangt af van het type staal en de coating. Halters van mindere kwaliteit hebben meer verzorging en onderhoud nodig om hun look te behouden dan halters van hogere kwaliteit.

*De garantie tegen buigen kan komen te vervallen voor een halterstang die beschadigd is door nalatig of foutief gebruik, aanpassing, onderhoud, opslag of gebruik door de gebruiker.__nl__Onder nalatig of foutief gebruik valt het laten vallen van de halterstang (op een kist, bank, noodsteunen of pennen in een krachtrek, te veel laten vallen met onvoldoende of beschadigde bumperplates, of overmatig laten vallen met ijzeren plates en vergelijkbaar gebruik).__nl__Eventuele specifieke problemen met betrekking tot een product van Rogue waar een klant niet tevreden over is, zullen per geval worden beoordeeld.__nl__We hebben vastgesteld dat de meeste problemen met halterstangen die we vervangen te maken hebben met foutief gebruik in plaats van met productie- of materiaalproblemen.

Bekijk meer: speciale halterstangen verkrijgbaar bij Rogue

Aanbevolen producten

reviews

1 - 2 van 2 reviews
Donald Gym
New York
★★★★★
★★★★★
Mar 2023
Great barbell - packaging needs improvement!
We’re really glad that we went with the C-63. It’s the perfect size for a home gym if you don’t have a rack. Would highly recommend. I was really disappointed with Rogue’s packaging though. The tube that it comes in is plenty thick to not be damaged but getting the staples out of the end cap was a huge pain. When I finally got the barbell out it was covered in cardboard dust. Between the rust preventative coating and knurling I had a difficult time getting all of the cardboard dust off of it. For the premium price of the Rogue product I think that the caps for the tube should be improved and the barbell should be packaged in a heavy mil plastic bag.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Gaudette
Quebec
★★★★★
★★★★★
May 2022
Perfect
What else can i say? It’s perfect, high quality, top of the line gear.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguecanada.ca
#RYOUROGUETag je foto's op Instagram en Twitter met #RYOUROGUE... dan word jij misschien opgenomen in onze galerijBekijk volledige galerij