Rogue C-70S Bar

★★★★★
★★★★★
4.7
43 reviews
Gemaakt in de VS

Rogue C-70S Bar

★★★★★
★★★★★
4.7
43 reviews
Gemaakt in de VS
€ 394,00
Excl. btw
€ 325,62
Geen verzendkosten
Productbeschrijving

De 15 kg zware Rogue C-70S Barbell is in wezen een "korte" versie van onze 20KG Ohio Bar en een voor rekken geschikte versie van onze originele korte halterstang C-70. Dit compacte model met een lengte van 72" is hier verkrijgbaar met een schacht met Cerakote-afwerking en chromen schijfopnamen. De barbell neemt bijna 15" minder ruimte in dan een stang met standaardlengte en is daardoor geschikt voor iedereen die in krappe ruimtes traint, of het nu een kleine thuisgym is of een druk fitnesscenter.

Meer lezen

C-70S Bar
Korte halterstang voor rekken, ontwikkeld voor de CrossFit Games

De 15 kg zware Rogue C-70S Barbell is in wezen een "korte" versie van onze 20KG Ohio Bar en een voor rekken geschikte versie van onze originele korte halterstang C-70. Dit compacte model met een lengte van 72" is hier verkrijgbaar met een schacht met Cerakote-afwerking en chromen schijfopnamen. De barbell neemt bijna 15" minder ruimte in dan een stang met standaardlengte en is daardoor geschikt voor iedereen die in krappe ruimtes traint, of het nu een kleine thuisgym is of een druk fitnesscenter.

Net als de Ohio Bar heeft de in Amerika gemaakte C-70S een stalen schacht met een breukvastheid van 190,000 psi, dubbele kartelmarkeringen, hoogwaardige composietbussen en een standaardafstand van 52" tussen de schijfopnamen. De "S" in de naam van de stang staat voor "Snatch". Dankzij de afstand van de schijfopnamen kunnen atleten hun handen in de juiste positie plaatsen en hebben ze voor deze en andere bewegingen geen halterstang met standaardlengte nodig. We hebben de C-70S oorspronkelijk dan ook ontwikkeld voor de snatch-discipline op de CrossFit Games, waar atleten op de compacte wedstrijdbanen een kortere stang nodig hadden.

Als bijkomend voordeel van het ontwerp kan de C-70S gemakkelijk op de meeste standaard power racks en squatrekken worden geplaatst. Houd er wel rekening mee dat de schijfopnamelengte van 8.875" ongeveer de helft is van die van de Ohio Bar (16.4") en iets minder dan de originele C-70 Bar die niet geschikt is voor rekken (12"). Er is geen karteling in het midden. In plaats daarvan is in de Cerakote-afwerking het Rogue-logo opgenomen.

Meer over Cerakote
Al onze Rogue C-70S Bars hebben een schacht met een zwarte Cerakote-afwerking. Deze keramische coating wordt veel gebruikt door vuurwapenfabrikanten vanwege de duurzaamheid bij dunne toepassingen. De coating biedt langdurige, superieure weerstand tegen slijtage en corrosie, en is in dit opzicht wel 100x effectiever dan traditioneel zwart zink.

Bekijk meer: speciale halterstangen van Rogue

Geoctrooieerd

Productspecificaties

Specificaties:

 • Amerikaans kwaliteitsproduct
 • Ontwikkeld voor de CrossFit Games
 • Specialty barbell: totale lengte van 72” (14.75” korter dan de Ohio Bar)
 • Staal: trekkrachten van 190,000 psi
 • Gewicht: 15 kg
 • Diameter: 28.5 mm
 • Kartelmarkeringen voor olympisch gewichtheffen en powerlifting (geen karteling bij middenstuk)
 • Lengte schijfopnamen: 8.875"
 • Lengte tussen de schijfopnamen: 52"
 • Afwerking schacht: Cerakote
 • Coating schijfopnamen: helder zink
 • Zwarte composietbussen
 • Levenslange garantie tegen buigen*
 • F-Rating: F16-R
Verzenden

Rogue Snelle Verzending

Via het Rogue-verzendsysteem kun je je bestelling volgen vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot aan het moment dat deze wordt bezorgd. Bestel nu en volg je bestelling direct.

Loading
Loading


Let op: De C-70S weegt slechts 15 kg inclusief sluitingen.

Product Specifications: Rogue C-70S Bar
Product Specifications: Rogue C-70S Bar

Productspecificaties

MerkRogue Fitness
KleurZwart
GarantieLevenslange garantie*
Gemaakt in de VSJa
Lengte schijfopname8.875"
Lengte72"
Diameter28.5MM
F Rating™F16-R
Geschikt voorSpecialistisch
Bussen/lagersBussen
Gewicht15KG
KarteltypeMulti
Karteling bij middenstukNee
KartelmarkeringDubbel
Coating schachtCerakote
Coating uiteindenHelder, zink
Sterkte190,000 psi
Game-Changing Rackability
1

Geschikt voor rekken

Wellicht de belangrijkste eigenschap van de C-70S is dat hij handig op de meeste standaard power racks en squatrekken kan worden geplaatst, waardoor hij veel meer functioneel voordeel biedt dan de meeste andere korte stangen. Daarnaast zijn de schijfopnamen op dit model korter, maar is de ruimte ertussen hetzelfde als bij een halterstang van volledige lengte: 52". Hierdoor kunnen sporters bewegingen uitvoeren die traditioneel gezien onpraktisch waren met korte stangen, zoals de snatch en bovenhoofdse squats. Houd er rekening mee dat de belaadbare lengte van de schijfopnamen van 8.875" grofweg de helft is van die van de Ohio Bar (16.4") en iets korter is dan de originele C-70 Bar die niet in rekken past (12"). Er is geen karteling in het midden, en het Rogue-logo is opgenomen in de Cerakote-afwerking in het midden van de schacht.

A History Tied to the CrossFit Games
2

Dé halter van de CrossFit Games

De "S" in de naam van de halter staat voor "Snatch" en verwijst naar de introductie van de stang tijdens de CrossFit Games van 2014, toen er vanwege de smalle wedstrijdbanen in de snatch-discipline behoefte bestond aan een nieuw type korte barbell. De standaardbreedte tussen de schijfopnamen gaf hetzelfde gevoel als een normale halter, maar dankzij de kortere schijfopnamen was er minder ruimte tussen de atleten nodig en konden er per ronde meer atleten tegelijkertijd hun beweging uitvoeren. De C-70S werd uiteindelijk zes jaar lang bij elke volgende CrossFit-game gebruikt.

Space-Saving Efficiency
3

Ruimtebesparend ontwerp

De voordelen van een korte stang reiken verder dan wedstrijdbanen. In grote sportscholen maakt het ontwerp van de C-70S het mogelijk dat meer sporters tegelijk trainen, en in een krappe sportruimte thuis maakt de kortere stang (72" in plaats van de 86.75" van een Ohio Bar van volledige lengte) complete olympische hefbewegingen mogelijk, waaronder de juiste handplaatsing voor de snatch-greep, terwijl er meer ruimte overblijft en de opslag tussen trainingssessies gemakkelijker wordt.

F16-R Durability Rating
4

Duurzaamheidsclassificatie van F-16R

Net als de Ohio Bar met volledige lengte, wordt de C-70S gemaakt in de VS en is de halter voorzien van dubbele kartelmarkeringen, hoogwaardige composietbussen en een stalen schacht met een diameter van 28.5 mm en een breukvastheid van 190,000 psi. Elke schacht is behandeld met ons exclusieve Rogue Work Hardening (RWH™)-proces voor superieure weerstand tegen metaalmoeheid. Met zijn korte schijfopnamen wordt de schacht bij elke afworp ook aanzienlijk minder belast. Als gevolg hiervan scoort de C-70S tijdens duurzaamheidstests een waarde van F16-R op de F-Scale , de hoogste score van alle halters die we hebben getest.

Cerakote Shaft Finish
5

Schachtafwerking met Cerakote

Alle C-70S Bars van Rogue zijn voorzien van een schacht met zwarte Cerakote-afwerking. Deze keramische coating wordt veel toegepast door wapenfabrikanten vanwege de hoge duurzaamheid als de coating in een dunne laag wordt aangebracht. Cerakote biedt langdurige, superieure weerstand tegen schuren, slijtage en corrosie, en is daarmee tot wel 100x effectiever dan traditioneel zwart zink.

F SCALE™

De F Scale™ is een duurzaamheidsschaal voor halterstangen die is gebaseerd op functionele tests van belasting die soortgelijk is aan de belasting die halterstangen ondergaan als ze van boven het hoofd vallen. Stangen die zijn behandeld met Rogue Work Hardening (RWH™) zijn ontworpen voor het behalen van een R in hun F Rating™. Voor meer informatie over de F Scale™ klik je hier.

OXIDATIEWEERSTAND

De weerstand van een halter tegen oxidatie hangt af van het type staal en de coating. Halters van mindere kwaliteit hebben meer verzorging en onderhoud nodig om hun look te behouden dan halters van hogere kwaliteit.

*De garantie tegen buigen kan komen te vervallen voor een halterstang die beschadigd is door nalatig of foutief gebruik, aanpassing, onderhoud, opslag of gebruik door de gebruiker. Onder nalatig of foutief gebruik valt het laten vallen van de halterstang (op een kist, bank, noodsteunen of pennen in een krachtrek, te veel laten vallen met onvoldoende of beschadigde bumperplates, of overmatig laten vallen met ijzeren plates en vergelijkbaar gebruik). Eventuele specifieke problemen met betrekking tot een product van Rogue waar een klant niet tevreden over is, zullen per geval worden beoordeeld. We hebben vastgesteld dat de meeste problemen met halterstangen die we vervangen te maken hebben met foutief gebruik in plaats van met productie- of materiaalproblemen.


Bekijk ook: de Rogue-schoonmaakkit voor halterstangen

Aanbevolen producten

reviews

1 - 8 van 43 reviews
Keith LT
Manchester, NH
★★★★★
★★★★★
May 8
Rouge C70-S is a game changer for a home gym!
Absolutely love the Rouge C-70S. With minimal space in my home gym this is the perfect barbell.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Jmik
★★★★★
★★★★★
February 14
Best Barbell
The best barbell I've tried. The size makes it perfect for my home gym. I can get 135 kg in bumper plates and a lock on the barbell. The service at Rogue is really good.
Ja, ik beveel dit product aan
Nuttig?
Ja · 33
Nee · 1
Jeff 956
NM
★★★★★
★★★★★
February 6
Rogue Fitness - Rogue C-70S Bar
Bought this bar a couple months ago. The shorter bar is perfect for my smaller home gym. I can still load up plenty of weight on the shorter sleeves. High quality. Don't hesitate getting this for your home gym! (Picked up some more 10 pound plates at the same time!)
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Rinaz
New Jersey
★★★★★
★★★★★
January 12
Best bar I’ve hold
This is the best bar functionally for the price compared to other bars I have from less expensive to more expensive. Knurling is aggressive just the right amount and very grippy. Spin is not the smoothest, it makes some noise but not a big problem and spin very well. The length of sleeves are just right for what I’m going to use it for. Very well packaged and nice finish, except there is some scratches in the middle of the shaft when I just took it out. I’m a little disappointed since it’s brand new. 4 stars just for that. Otherwise it is a 9.5/10 bar for me
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com

Reactie van Rogue Fitness:

January 18
We're sorry for any issues with your C-70S bar and are committed to making them right. Our team has reached out via email to offer our support.
Mamas boy
LA, CA.
★★★★★
★★★★★
January 12
Space saver for sure!
I am extremely happy with this bar! I have a tight workout space and this was the perfect answer for my folding rack. Beautiful look and same great Rogue feel. Definitely recommended
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Edur
Spain
★★★★★
★★★★★
January 9
Great Barbell
I have no space to use my 220cm Rogue Echo Bar so I decided to buy the C-70s bar. It feels so awesome!
Ja, ik beveel dit product aan
Nuttig?
Ja · 27
Nee · 0
Kevmai24
Sunny San Diego
★★★★★
★★★★★
Oct 2023
Short in space..perfect short bar
So far, I’m digging this bar. My gym is a 2 car garage so I’m trying to maximize the space as much as possible. Brownie points that it’s rackable which makes it even more versatile. As with all rogue products, quality is above and beyond! Only down fall is that I wished they made a rackable version of a 28mm bar!!! ROGUE IF YOURE READING THIS, PLEASE MAKE A 28mm JUST LIKE C70s.
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
Redxican
SAN DIEGO, CA / BAJA, MEXICO
★★★★★
★★★★★
May 2023
HANDLES Heavy Weight!
Great Bar!! Awesome if you are limited in space and cannot fit an olympic bar in your workout area. Handles 400 pounds no problem. Just what I was looking for. Quality Built.
Ja, ik beveel dit product aan
Oorspronkelijk gepost op roguefitness.com
#RYOUROGUETag je foto's op Instagram en Twitter met #RYOUROGUE... dan word jij misschien opgenomen in onze galerijBekijk volledige galerij